Oana Vlăducă, deputat Pro România, acuză USR de rea-credinţă şi „abordări publice superficiale”

Date:

„Devine aproape insuportabilă filosofia actualei puteri de a „rezolva” lucrurile. În esenţă, se reduce la: Dacă tot suntem incompetenţi în a face lucruri (mai) bune, le desfiinţăm pe cele existente.
„Guvernul-foarfecă” pare susţinut de tot felul de „partide-foarfecă”. Ei nu construiesc, ei dărâmă. Ei nu cresc alocaţii, ei le blochează. Ei nu dezvoltă instituţii esenţiale, ei le desfiinţează”, declară deputatul Pro România Oana Vlăducă.
qîntr-o declaraţie de presă, aceasta a mai arătat că, „aşa a apărut în spaţiul public ideea USR privind desfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse (ANES). Fără nicio noimă, fără niciun argument care să mimeze, măcar, buna-credinţă.

USR vrea desfiinţarea instituţiei, dar nu înţelege câtă nevoie este, în România, de politici publice EFICIENTE pentru combaterea violenţei domestice şi stereotipurilor de gen. USR vrea desfiinţarea instituţiei, dar nu ne spune câte femei mor anual din cauza violenţei fizice şi/sau sexuale. USR vrea desfiinţarea instituţiei, dar nu înţelege indecenţa şi consecinţele unei abordări publice atât de superficiale.
Dacă ANES are o problemă de eficienţă, de funcţionare, atunci putem să încercăm îndreptarea ei. Dar, aşa, cu „foarfeca”, n-o să construim niciodată nimic. E un soi de concurs al deciziilor proaste pe care Dreapta politică din România le impun în ultima perioadă. Şi n-au trecut decât 2 luni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...