Preşedintele Virgil Guran, avertisment pentru organele de ordine publică: „Să reţină că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine!”

Date:

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Coti-nescu, a acuzat public faptul că „PSD nu a renunţat la vechile obiceiuri, dobândite din vremea tovarăşului Iliescu. Au continuat cu vechile practici, cu căratul la vot. În Târgovişte am avut neplăcuta surpriză să-i vedem că nu s-au mobilizat doar la a căra „noaptea, ca hoţii”. Au făcut-o şi ziua în amiaza mare, fără niciun fel de problemă. Nu i-a oprit nimeni. Au cărat din cartierele Romlux, Priseaca şi din zonele menţinute în sărăcie.”
Şi Virgil Guran, şeful organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal a vorbit despre nereguli şi a prezentat cazul primarului de la Bucşani, care ar fi promis beneficii de ordin social contra voturi. Mai mult decât atât, Guran a declarat că o să atragă atenţia „şi pe cale oficială, şi poliţiei, celor care ar trebui să facă ordine în turul II, să fie atenţi la cei care vin cu atenţii la oameni, care îi duc pe oameni la vot pe aici, prin diverse cartiere din Târgovişte. Pentru că, în celelalte localităţi au mai fost, n-au mai fost, dar la Târgovişte parcă a părut prea hotărâtă treaba şi nimeni nu a luat atitudine. Organele care trebuie să acţioneze trebuie să reţină că că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine. Spunem un singur lucru: Să vegheze ca votul să fie corect, fără aranjamente, fără daruri date. Cred că trebuie să mergem către normalitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...