Preşedintele Klaus lohannis a fost primit cu entuziasm şi multă încredere de liberalii dâmboviţeni

Date:

Nimic nu a umbrit vizita preşedintelui Klaus lohannis şi întâlnirea cu liberalii dâmboviţeni, exceptând, poate, capacitatea limitată a sălii Casei Sindicatelor, luată pur si simplu cu asalt de cei peste o mie de membri de partid şi simpatizanţi, veniţi să îşi susţină favoritul pentru funcţia supremă în stat. S-a văzut de departe că PNL Dâmboviţa a crescut mult în ultima perioadă, că este o organizaţie mai puternică de la o campanie la alta şi apreciată la Bucureşti. Ca dovadă şi prezenţa unei delegaţii extrem de importante a Partidului Naţional liberal astăzi, alături de Klaus lohannis : Ludovic Orban – preşedintele Partidului Naţional Liberal şi premier desemnat, Rareş Bogdan, europarlamentar – prim-vicepreşedinte, Robert Sighiartău – secretar general, Răducu Filipes-cu – vicepreşedinte PNL , Alina Ghorghiu-vicepreşedinte al Senatului, lon Vela, propunerea de ministru al Afacerilor lnterne, Dan Motreanu-europarlamentar.
Amfitrion a fost preşedintele PNL Dâm-boviţa, Virgil Guran care, la fel ca ceilalţi vorbitori, a transmis un mesaj puternic mobilizator, încrezător în câştigarea alegerilor de care ne mai despart doar zece zile. Premierul desemnat Ludovic Orban a vorbit cu familiaritate despre problemele Judeţului Dâmboviţa şi a scos în evidenţă că Partidul Naţional Liberal şi-a pus amprenta pe cele mai importante proiecte ale judeţului:”Aproape tot ce a fost investiţie importantă în Dâmboviţa a fost legată de Partidul Naţional Liberal.”
Punctul culminant l-a constituit, cum era de aşteptat, discursul preşedintelui Klaus lohan-nis. Cursiv, aplicat , extrem de tăios, acesta a luat încă o dată la ţintă PSD, afirmând că, fără îndepărtarea acestui partid de la putere o perioadă lungă de timp, tranziţia nu se va încheia şi România nu va deveni o ţară nor-mală:”Trebuie să începem să păşim pe calea cea dreaptă. Ori asta se poate numai dacă îndepărtăm PSD de la putere o perioadă lungă de timp. Altfel schimbarea nu se va face.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...