Theodor Paleologu: „lohannis şi Dăncilă nu se adresează naţiunii, doar citesc ce le scriu consilierii”

Date:

Theodor Paleologu, candidatul PMP la Preşedinţia României, şi-a reconfirmat clasa cu prilejul deplasării electorale de la Târgovişte. Inteligent, cult, educat, acesta şi-a criticat principalii adversari politici-Klaus lohannis, Dan Barna şi Viorica Dăncilă, lăsând impresia că-i dojeneşte. În realitate, prin cuvinte bine meşteşugite, a transformat limba română într-un bici cu care i-a altoit serios pe cei trei, din păcate pentru ţară , la un nivel imposibil de pătruns de o mare parte a electoratului.
„Sunt recunoscător fiecărui cetăţean care a semnat pentru candidatura mea- a spus Paleologu. Pentru mine este o imensă responsabilitate morală să reprezint voinţa a peste 350000 de cetăţeni români. Sigur că unii au semnat, deşi vor vota pentru alţi candidaţi, e firesc. Şi eu am semnat pentru Dan Barna, într-un gest de fair-play care din păcate nu a fost apreciat de domnul Barna. A fost însă apreciat de mulţi simpatizanţi USR-PLUS, inclusiv de membri importanţi din USR-PLUS, care au semnat pentru candidatura mea.
Mi se pare că asta înseamnă nor-malitate. Aţi văzut panourile lui lohannis, cu „România normală”. Păi România normală este o Românie în care există acest fair-play. Mai mult decât atât, o Românie normală este o Românie în care preşedintele candidat participă la dezbateri. Eu cred că preşedintele lohannis este în contradicţie cu el însuşi, pentru că refuză orice fel de dezbatere. Ne-a spus din start că el nu se coboarăla nivelul celorlalţi pentru că, nu-i aşa, din înălţimea olimpiană a Cotroceniului, nu are nevoie să coboare printre ceilalţi. Pentru că el dispune de mijloacele statului pentru a se adresa naţiunii. Mă rog, a se adresa naţiunii e mult spus, pentru că citeşte ce îi spun consilierii, la fel ca doamna Dăncilă, care citeşte doar, ce scriu alţii pentru dânsa.
Eu cred că dezbaterea este esenţa democraţiei şi cine refuză dezbaterea, de fapt dispreţuieşte democraţia, dispreţuieşte poporul care vrea să fie informat, să poată compara diferitele persoane, diferitele viziuni care sunt implicate în această cursă electorală. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Trenduri optimizare SEO în 2024 – Iată la ce trebuie să fii atent!

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) continuă să fie...

De ce să optezi pentru Waltrans pentru transportul tău către Germania?

Când vine vorba de transportul internațional, alegerea operatorului potrivit...

Uscatoarele de rufe electrice: Inovatia care simplifica si eficientizeaza gospodaria moderna

In lumea agitata in care traim astazi, tehnologia joaca...

Un asistent medical a fost reținut pentru agresiune 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște - Biroul de...