După ce a investit miliarde în consolidarea terasamentului şi în apărări de mal, CFR elimină cursele pe traseul Târgovişte-Pietroşiţa

Date:

Reintroduse în primul mandat al ministrului Răzvan Cuc, după zeci de intervenţii la toate nivelele, CFR Călători va retrage trenurile pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa, în urma unei decizii adoptate în actualul mandat al controversatului ministru. Concret, CFR a anunţat că nu va mai opera pe traseul Târgovişte-Pietroşiţa începând cu data de 15 decembrie 2019, când va intra în vigoare „Mersul de tren 2019-2020”. Autorităţile judeţene au informat deja primăriile localităţilor tranzitate de linia ferată Târgovişte-Pietroşiţa în legătură cu închiderea acestei traseu, măsură luată de Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători (SNTFC) din cauza numărului mic de călători care aleg trenul pentru ruta Târgovişte-Pietroşiţa.
Reamintim că, numai în ultimii zece ani, au fost investiţii de peste 100 de miliarde de lei în consolidarea terasamen-tului iar la Pietroşiţa au fost executate lucrări de apărare de mal şi chiar construită o pasarelă peste râul Ialomiţa, pentru facilitarea accesului călătorilor la gară. O gară vizitată şi de ministrul Răzvan Cuc cu prilejul vizitei de lucru în Dâmboviţa, în urmă cu doi ani, când a promis foarte mult, dar nu s-a concretizat nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Trenduri optimizare SEO în 2024 – Iată la ce trebuie să fii atent!

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) continuă să fie...

De ce să optezi pentru Waltrans pentru transportul tău către Germania?

Când vine vorba de transportul internațional, alegerea operatorului potrivit...

Uscatoarele de rufe electrice: Inovatia care simplifica si eficientizeaza gospodaria moderna

In lumea agitata in care traim astazi, tehnologia joaca...

Un asistent medical a fost reținut pentru agresiune 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște - Biroul de...