Târgoviştea, pe traseul Turului României la ciclism

Date:

În a doua jumătate a acestei luni, mai exact în perioada 1823 septembrie, va avea loc a 51-a ediţie a Turului României la Ciclism, competiţie care se va bucura de o participare numeroasă, internă şi internaţională. S-au înscris în competiţie 120 de ciclişti din ţară şi din Belarus, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Croaţia, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Grecia, SUA, Kazahstan, Kuweit, Olanda, Luxemburg şi Germania, fiind aşteptată o cursă extrem de disputată.
Turul României la Ciclism, ediţia 2018, este structurat pe cinci etape, anume Alba lulia – Blaj -Sibiu, cu startul pe 19 septembrie, pe 20 etapa a doua, cu plecare din Sibiu – Făgăraş – Râşnov – Braşov, etapa a treia, între Braşov – Târgu Secuiesc – Mărăşeşti – Focşani. Pe 22 septembrie rutierii vor parcurge traseul Focşani – Buzău – Ploieşti -Târgovişte, competiţia urmând să se încheie cu circuitul de la Bucureşti.
lncluderea Municipiului Târgovişte în traseu a fost posibilă ca urmare a încheierii acordului de parteneriat dintre municipalitate şi Federaţia Română de Ciclism, document aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de astăzi a consiliului local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...