Sportivi din toată ţara s-au întrecut la Complexul de Turism şi Nataţie

Date:

Începând de joi această după-amiază şi până duminică, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte s-a desfăşurat campionatul naţional de înot rezervat cadeţilor, sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani. S-au înscris în concursul organizat de Federaţia Română de Nataţie, în parteneri-at cu Primăria Târgovişte, 444 concurenţi, de la 68 de cluburi din toată ţara, aceştia urmând să se întreacă în 16 probe.
La startul întrecerii au fost prezenţi Cristian Stan- primarul municipiului Târgovişte, viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu, deputatele Carmen Holban şi Oana Vlăduca, Doina Boboacă-consilier local, gazdă fiind directorul complexului, Eugen Pătraşcu.
Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a remarcat faptul că acest concurs este o promovare foarte bună pentru municipiul Târgovişte care, timp de câteva zile, va fi capitala înotului românesc. Edilul a amintit şi de prezenţa tot mai numeroasă a publicului, numărul celor care au beneficiat în ultimele 30 de zile de facilităţile de agrement ale Complexului Turistic şi de nataţie depăşind 30000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Razie pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, în colaborare cu...

Percheziții la Bălteni, vizate centrele de fier vechi 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au ...

Săptămâna Siguranței Școlare pentru elevi ai Liceului Tehnologic „Spiru Haret” Târgoviște

S-a desfășurat o nouă activitate de prevenire a consumului...