Proiecte în valoare de 178 milioane de lei pentru reabilitarea şi modernizarea instituţiilor de învăţământ preuniversitar

Date:

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a avut o întâlnire de lucru cu directorii instituţiilor de învăţământ preuniversitar din oraş. Într-o conferinţă de presă ulterioară, acesta a precizat că a înmânat contractele de management directorilor care au obţinut funcţiile în urma concursului din toamna trecută şi a exprimat opinia că va exista o bună colaborare între noii manageri şi administraţia publică locală.
Primarul Cristian Stan a vorbit şi despre proiectele pe care le va depune pentru modernizarea şi dotarea infrastructurii educaţionale. Este vorba despre efici-entizarea energetică a Liceului Constantin Brâncoveanu, proiect în valoare de 4,1 milioane de lei care va fi depus pe POR 2014-2020; pentru Liceul Nicolae Mihăescu sunt prevăzute investiţii de 1,2 milioane lei. La Grădiniţa nr. 8 vor fi executate lucrări de anvelopare, amenajare cabinete medicale şi extindere, proiectul având o valoare de 10,6 milioane lei. Un proiect de 6,3 milioane de lei este pregătit pentru Grădiniţa nr. 13, iar dintre şcolile gimnaziale sunt selectate Şcoala Vasile Cârlova, Şcoala Radu Cel Mare, Şcoala Tudor Vladimirescu, Şcoala Mihai Viteazul şi Şcoala Matei Basarab. Nu în ultimul rând sunt preconizate amenajarea unei baze sportive la Colegiul Constantin Carabella şi a unei Săli de Sport la Liceul Ion Heliade Rădulescu.
Valoare totală a investiţiilor este 178 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Razie pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, în colaborare cu...

Percheziții la Bălteni, vizate centrele de fier vechi 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au ...

Săptămâna Siguranței Școlare pentru elevi ai Liceului Tehnologic „Spiru Haret” Târgoviște

S-a desfășurat o nouă activitate de prevenire a consumului...