Călin Oros, rectorul Universităţii Valahia, primul pe lista ALDE pentru Camera Deputaţilor

Date:

calin-orosÎnsuşi copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, a pus capăt speculaţiilor cu privire la listele de candidaţi ale organizaţiei dâmboviţene a partidului. Fostul ministru al Agriculturii a fost însoţit la Târgovişte de Sorin Câmpeanu, preşedintele Asociaţiei Rectorilor din România şi fost ministru al Educaţiei, tema principală a conferinţei de presă fiind prezentarea rectorului Universităţii Valahia, Călin Oros, drept cap de listă pentru Camera Deputaţilor. Anunţul a fost făcut nu înainte ca Daniel Constantin să mulţumească preşedintelui ALDE Dâmboviţa, deputatului Georgică Dumitru, pentru activitatea desfăşurată până acum, în calitate de deputat şi preşedinte de organizaţie judeţeană. în ce îl priveşte, Georgică Dumitru a renunţat să mai candideze, optând pentru revenirea în mediul de afaceri, dar va rămâne, în continuare, preşedintele ALDE Dâmboviţa.
Despre candidatura lui Călin Oros, Daniel Constantin a apreciat că „este un câştig nu numai pentru partidul nostru, nu numai pentru judeţul Dâmboviţa, pentru că aveţi cea mai înaltă funcţie din Educaţie reprezentată în Parlamentul României, dar este un câştig pentru parlament în ansamblu. (…) Este nevoie la nivel parlamentar să îmbunătăţim, din punct de vedere calitativ, legile şi activitatea care se desfăşoară acolo”.
Despre decizia de a reveni în „politica activă”, rectorul UVT a spus că are ca fundament încrederea în proiectul ALDE şi convingerea că va putea face mai mult pentru Universitatea Valahia, pentru Târgovişte şi Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Evoluția prețurilor la asigurările RCA

Evoluția prețurilor la asigurările RCA (Răspundere Civilă Auto) în...

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...