Săptămână de foc pentru pompierii dâmboviţeni

Date:

pompieriIn ultimele şapte zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la urmă-toareleevenimente: 7 incendii, 2 acţiuni pentru asigurare zonă, 2 acţiuni pentru asistenţă persoane, 3 misiuni pirotehnice şi 2 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (degajare copac căzut pe carosabil şi salvare animal) şi 10 acţiuni de evacuare a apei din gospodăriile populaţiei.
Echipajele SMURD din cadrul I.S.U. „Basarab I” Dâmbo-viţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 197 cazuri medicale. Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 12 controale pe linia prevenirii incendiilor, 3 controale pe linia avizării – autorizării, un control de specialitate pe linia serviciilor private pentru situaţii de urgenţă şi 11 activităţi de informare preventivă, fiind aplicate 23 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 3500 lei).
Nu au fost aplicate sancţiuni complementare. Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate activităţi de informare, instruire şi un exerciţiu de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă. Toate subunităţile de intervenţie din cadrul I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa, odată cu misiunile de recunoaştere, au desfăşurat şi activităţi preventive la obiectivele din raioanele de intervenţie. Astfel, în săptămâna menţionată, cele 11 subunităţi de intervenţie au desfăşurat 36 activităţi de informare preventivă în 25 unităţi de învăţământ (şcoli, licee şi grădiniţe), 3 unităţi de cult (biserici ortodoxe), 6 operatori economici şi 2 instituţii (un cămin de bătrâni şi o sală de spectacole).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Trenduri optimizare SEO în 2024 – Iată la ce trebuie să fii atent!

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) continuă să fie...

De ce să optezi pentru Waltrans pentru transportul tău către Germania?

Când vine vorba de transportul internațional, alegerea operatorului potrivit...

Uscatoarele de rufe electrice: Inovatia care simplifica si eficientizeaza gospodaria moderna

In lumea agitata in care traim astazi, tehnologia joaca...

Un asistent medical a fost reținut pentru agresiune 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște - Biroul de...