Moreni: A doua sala de sport inaugurata în mai puţin de doua luni

Date:

moreniPrimarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, a încheiat în forţă acest prim mandat, inaugurând încă un obiectiv important în procesul de îmbunătăţire şi dezvoltare a infrastructurii educaţionale. Este vorba despre sala de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 1, investiţie cu o valoare de 2,13 milioane de lei, realizată prin Compania Naţională de Investiţii într-un timp foarte scurt. Sala are o suprafaţă de joc generoasă, peste o sută de locuri în tribună şi dispune de toate utilităţile: vestiare, cabinete, grupuri sanitare.
Elevilor, cadrelor didactice şi celorlalţi invitaţi prezenţi, primarul Constantin Dinu le-a transmis să se bucure de acest obiectiv şi a explicat că această inaugurare nu are nicio conotaţie electorală. Ieri a fost realizat ultimul racord, la reţeaua de alimentare cu gaze naturale, şi a fost ceva firesc să fie inaugurată sala, pentru ca elevii şcolii să o folosească în perioada rămasă până la vacanţă.
Prezent la inaugurare, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a remarcat faptul că este a doua sală de sport inaugurată la Moreni în mai puţin de două luni, i-a felicitat pe toţi cei implicaţi în finalizarea acestui proiect şi a promis că va fi şi în continuare un susţinător al proiectelor de dezvoltare a celui de al doilea municipiu al judeţului.
După inaugurarea sălii de sport a avut loc un al doilea eveniment festiv, de această dată pe Stadionul Flacăra. Primarul Constantin Dinu şi preşedintele Adrian Ţuţuianu au premiat cu diplome şi medalii componenţii loturilor de seniori şi juniori ale CSM, care au câştigat campionatul judeţean de fotbal şi urmează să dispute meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, în compania campioanei judeţului Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...