LIGA A 3-A, SERIA A 3-A

Date:

sportDeşi s-au disputat doar 5 runde, surprizele în seria a 3-a se ţin lanţ, în fiecare etapă se produce câte o surpriză de proporţii. Nici etapa a 5-a nu ne-a scutit de asemenea rezultate greu de „digerat”.
C.S. ŞTEFĂNEŞTI – SPORTING ROŞIORI 3-1. Noul lider se „conturează” încă din start. Cu cele 13 puncte acumulate, echipa lui ADI MINUNE conduce la o distanţă mică (2) şi oricând poate pierde prima poziţie, numai că programarea următoare are două deplasări consecutive. Depinde cum „iese” din ele. INTER CLINCENI – ASTRA 2 GIURGIU 3-0. Victorie logică a celor din CLINCENI, prima după 5 etape. Are forţa necesară să urce în clasament. ASTRA 2 confirmă că nu va „supăra” pe nimeni până la final.
CÂMPULUNG MUSCEL – CONCORDIA 2 CHIAJNA 2-2. Este una din surprize, gazdele reuşit 3 egaluri din 5 meciuri. La început, nou promovata părea o victimă sigură, dar timpul ne dovedeşte că ne-am grăbit. Muscelenii adună punct cu punct indiferent de adversar. CONCORDIA 2 se anunţă o „nucă tare” pentru orice echipă, numai că cele două egaluri nu confirmă o ascensiune sigură. Depinde ce obiectiv şi-a propus.
CHINDIA TÂRGOVIŞTE -ARGEŞUL PITEŞTI 0-1. Evident este surpriza etapei. Argeşenii au avut un start ratat, fără nicio victorie din 5 meciuri. Se pare că ş-a găsit „cadenţa” şi această victorie, doar de ei sperată, îi aduce în pluton, îi relansează, le dă încredere. De cealaltă parte, CHINDIA nu poate motiva înfrângerea de pe teren propriu, indiferent de adversar. Valoarea lotului actual este mult peste celelalte competitoare şi, deci, obligă la rezultate pe măsură. Am crezut că cele două meciuri egale au fost doar un accident, dar se pare că gluma se îngroaşă cu această înfrângere.
Au cedat în faţa unei echipe pe care au învins-o pe unde au întâlnit-o. Meciul următor nu va fi deloc uşor, CONCORDIA 2 poate alinia o echipă puternică, are de unde, şi va creea probleme târgoviştenilor. Sper că CHINDIA nu va fi o echipă de „pluton”, având la îndemână tot ce are nevoie pentru performanţă.
CS PODARI – VIŞINA NOUĂ 0-0. Este un rezultat previzibil, ambele echipe fiind de valoare aproximativ egală. Gazdele reuşesc, după 5 etape, să câştige primul punct şi probabil sperate pentru viitor. VIŞINA NOUĂ aşa a fost mereu, câştigă când poate şi „ciuguleşte” câte un punct de unde poate pentru a se menţine în pluton.
URBAN TITU – ATLETIC BRADU 2-0. Victorie „programată” pentru URBAN. Nu avea voie şi nici justificare să rateze acest meci. Mai întâi că a luat de la BRADU tot ce a dorit în frunte cu antrenorul NEAGA, „slăbindu-şi” adever-sarul considerabil. De aceea, victoria era în calcul. Rămâne de văzut pentru viitor, când vor întâlni adversari mai puternici.
F.C. AFUMAŢI – F.C.M. TÂRŞGOVIŞTE 5-1. Scorul etapei ne scuteşte de prea multe comentarii. Orice motivaţie ar aduce antrenorul BECHEANU, scorul este mult prea mare, când ştii că ai avut cea mai bună apărare şi în poartă un jucător de Liga a 2-a. Singru, MIHĂILĂ nu poate face mai mult, mai ales că nu i se dă încrederea meritată. Aproape că nu e meci în care fin-teanul să nu înscrie, mai puţin la TITU că nu a fost folosit?! Deoarece nu am făcut deplasarea, nu am fost la meci, mă opresc aici cu comentariile. Ştiu doar că toţi au pierdut puncte şi bani, iar IONICĂ a fost „cuminte”.
URBAN TITU a luat un punct tot aici la la AFUMAŢI, iar FCM a luat 5
goluri. Las comentariile tehnicienilor cum justifică această diferenţă.
Ştim, un meci nu seamănă cu altul, dar semnalul de alarmă a fost tras de la meciul cu ROŞIORI când F.C.M. a făcut o repriză a doua, acasă, cu ŞTEFĂNEŞTI (liderul), şi ATLETIC BRADU, echipe ce nu le-am bătut niciodată. Deci, grijă mare cu aceste 6 puncte (teoretic) puse-n joc, dacă nu vor lua măcar 4, e „deranj” mare în clasament…

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Aventura „TOP 28” continuă în Suedia și Finlanda

În anul 2007, anul intrării României în Uniunea Europeană,...

Ocuparea funcțiilor publice pe niveluri administrative la nivelul anului 2023 

 În 2023, din totalul de 149.864 de funcții publice...

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...