LIGA A 3-A: SERIA A 3-A AVANCRONICA ETAPEI A 4-A

Date:

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniRunda a 3-a a, seriei a 3-a, s-a încheiat cu doar două victorii ale gazdelor, trei nule şi două reuşite în deplasare.
Performerele etapei sunt, fără îndoială, F.C. AFUMAŢI, 1-4, la PODARI şi ASTRA 2, la ROŞIORI, 0-2. Cele două rezultate de egalitate sunt normale deoarece F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu a pierdut în ultimii ani la URBAN TITU, iar acest 0-0 este bun pentru gazde, ele câştigând punctul, iar F.C.M.-ul a pierdut două şi din vina unui arbitraj părtinitor. Important este faptul că
F.C.M. TÂRGOVIŞTE se
menţine pe podium după 3 runde, având şanse reale să urce în clasament, poate din nou pe primul loc.
Etapa de astăzi şi de mâine programează şapte partide, acum toate devenind importante.
F.C. AFUMAŢI -URBAN TITU. Noul lider a pornit tare încă din start şi nu cred că va reuşi să ţină trena impusă. Acum are ca partener de întrecere pe URBAN TITU, o echipă de mijlocul clasamentului care nu cred că va reuşi să stopeze elanul atacanţilor „afumaţi” în frunte cu IONICĂ MARINICĂ, până nu demult la URBAN. Va fi IONICĂ acela care va aduce punctele gazdelor?
ATLETIC BRADU – C.S. PODARI. „Lanterna roşie”, echipa fără niciun punct, va încerca „marea cu degetul” deşi nici ATLETIC nu se prea poate lăuda cu echipa din acest sezon. Noroc cu acel forfait de la „masa verde”. Practic, oltenii nu au ce pierde, trebuie să joace şi poate câştiga primele puncte chiar în deplasare. Orice rezultat este posibil.
VIŞINA NOUĂ – CHINDIA TÂRGOVIŞTE. La prima vedere pare un meci uşor pentru oaspeţi, dar nu se ştie niciodată de unde vine „beleaua”. Ştim cât este de departe VIŞINA NOUĂ, dar mai ştim că CHINDIA este singura echipă care face deplasarea cu o zi înainte. Pentru că se dispută jocul la ora 17:00, nu cred că se justifică deplasarea cu o zi mai devreme. Dar dacă sunt bani…
în acest context, nu intră în discuţie cine este echipa câştigătoare, evident CHINDIA. Au valoare peste „agricultorii” din VIŞINA şi ceva odihnă în plus…
ARGEŞUL PITEŞTI – CÂMPULUNG MUSCEL. Al doilea derby local în care oaspeţii speră din nou la puncte. Numai că de data asta la PITEŞTI le va fi imposibil de cucerit. încet, dar sigur piteştenii îşi intră în mână şi vor trece peste „pasa neagră” din start, adjudecându-şi cele trei puncte, chiar dacă mingea e rotundă…
CONCORDIA 2 CHIAJNA –
INTER CLINCENI. Echipa „aviatorilor” depinde ce obiectiv şi-a propus pentru acest campionat. In funcţie de aceasta îşi va face şi echipa. Ştim că clubul CONCORDIA are mulţi jucători şi în Liga I. Cu excepţia celor 15 de pe tabel, toţi au drept de joc şi în Liga a 3-a. Deci, CONCORDIA 2 poate obţine o victorie lejeră dacă alcătuieşte echipa din tot lotul clubului. Merg pe victoria gazdelor, dar la un scor cât mai mic, chestie de golaveraj.
ASTRA 2 GIURGIU -C.S. ŞTEFĂNEŞTI. Cam aceeaşi „poveste” şi cu ASTRA 2. Depinde cu ce jucători va aborda meciul.
în acest context, este posibil o victorie a gazdelor, dar nici una a oaspeţilor n-ar surprinde. Pentru clasament este de preferat un meci nul.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE -SPORTING ROŞIORI. în fotbal următorul meci este cel mai greu , indiferent de valoarea jniţială a adversarului. Pentru F.C.M. TÂRGOVIŞTE partida cu cei din ROŞIORI este foarte importantă. Mai întâi ne consolidează poziţia din clasament şi asigură o stabilitate a echipei, o încredere în forţele proprii şi de ce nu şi una financiară.
Cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată, de aceea trebuie luat meciul în serios pentru a ne scuti de eventuale surprize. Aşa cum merge echipa acum, nu avem voie să dăm „greş” şi trebuie să obţinem cele trei puncte, indiferent cât va fi efortul de mare. Semieşecul de la TITU trebuie cuplat cu o victorie şi automat un loc pe podium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...