F.C.M. TÂRGOVIŞTE CONFIRMĂ FORMA BUNĂ URBAN TITU – F.C.M. TÂRGOVIŞTE 0-0

Date:

fcm targovisteStadion – ORĂŞENESC, gazon bun de joc, timp frumos, spectatori 100. Avertizaţi: DICU, BUTOI / LEŢU. Au arbitrat: PORUMBEL VALENTIN (OLTENIŢA) – BABADAC IONUŢ (ALEXANDRIA), POPOVICI CĂTĂLIN (PLOIEŞTI). Observatori: CRISTEA ION,
MARIN, RUSEN (BUCUREŞTI).
URBAN TITU: M. MIHAI – S. PÂSLARU, G. BUTOI, C. ŞTEFĂNESCU, M. MIRESCU (80 C. DINU), L. CORBU, A. IVAŞCU (60 A. STAN), M. CÂRSTEA, I. PETCULESCU, C. NEGUŢ (55 G. AVRAM), C. STAN (44 I. RĂDESCU).
Antrenor, RICĂ NEAGA.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE: R.
ZEGHERU – I. CONSTANTIN, G.
COMAN, M. OPREA, C. DUMITRU, I.
CALOFIR (90 LUNGEANU), G. GÂLDĂU,
S. MÂNDRU, I. MARIA, G. DRAGNEA, F. LEŢU (88 I. TIMOFTE). Antrenor, PUIU BECHEANU.
Tradiţia se repetă, F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu a pierdut nici de data asta la TITU. în derbyul local, fotbaliştii lui BECHEANU au un ascendent moral, dar şi valoric, între cele două echipe.
Să nu uităm că F.C.M. TÂRGOVIŞTE s-a reconstruit din mers, după ce a cedat pe cei mai buni 8 jucători, pracric, CHINDIA se poate numi F.C.M. 1 TÂRGOVIŞTE. Interesant, GRIGORE şi DAIA au fost daţi afară de la CHINDIA, F.C.M. i-a „recuperat” şi după un timp, CHINDIA i-a revendicat, evident după ce la F.C.M. s-a constatat că au valoare.
Acelaşi fapt s-a petrecut şi la URBAN TITU, unde MAO şi CALOFIR au
fost lăsaţi pe liber să facă loc argeşenilor de mare perspectivă de viitor precum CRISTEA sau MĂRGĂRITESCU (34)?! Acum şi URBAN i-ar dori înapoi pe mAe, CALOFIR sau PENESCU, dar nu se mai poate. CALOFIR şi PENESCU vor ajunge mari fotbaliştii. De la TITU mai este de „recuperat” IONUŢ PETCULESCU, nu acolo este locul lui…
Aşadar, a fost un meci cu dorinţă de victorie de ambele părţi. Gazdele doreau să învingă liderul, iar acesta să nu piardă. Până la urmă jocul s-a „încins” pe alocuri, iar cei doi portari şi-au făcut datoria, atât timp cât nu au primit gol. De data aceasta nu am mai beneficiat de un arbitraj corect. întreaga brigadă a favorizat echipa gazdă prin deciziile luate. A culminat, în minutul 75, când centralul acordă direct cartonaş roşu lui BUTOI pentru atac dur la DRAGNEA.
în „pauza” medicală, în jurul arbitrul s-a ţinut „o conferinţă de presă”. înainte de a relua jocul, arbitrul, în urma discuţiiilor purtate cu jucătorii gazdă”, a „negociat” culoarea cartonaşului din „roşu” în „galben” şi astfel BUTOI nu mai este eliminat. De când mă ştiu eu în fotbal, o asemenea fază nu am văzut niciodată, la niciun nivel. Am văzut faza în care s-a acordat „galben” în prima fază, arbitrul constatând infracţiunea gravă şi cu urmări, a arătat „roşu”, dar invers niciodată. Pe cât şi pe ce au negociat „roşu”, e greu de aflat, că doar nu pe degeaba PORUMBEL nu prea o să mai „zboare” pe teren câteva etape. Dar pe noi nu asta ne interesează, ci eliminarea lui BUTOI ce ar fi făcut „accesibil” drumul spre poarta lui MIHAI. Prin menţinerea pe teren a unui jucător eliminat, a dus la influenţarea rezultatului final.
Nici antrenorul BECEHANU nu a mai avut inspiraţia de la celelalte meciuri când a folosit „arma secrecte” (MIHĂILĂ) cel ce a marcat de fiecare dată în ultimele două meciuri. La PODARI el a adus victoria, iar acasă cu ASTRA 2 a
egalat tocmai când trebuia. Acum, profesorul s-a supărat pe „armă” deşi, chiar dacă avea dreptate, interesul echipei este mai presus decât cel personal.
Practic, cu ajutorul arbitrului şi fără „arma secretă”, am pierdut două puncte la TITU, nu am câştigat unul pe care oricum îl aveam înaintea meciului (0-0). Deocamdată este bine, atât timp cât nu pierzi şi începi să aduni punct cu punct, contează la final, şi mai ales ne menţinem pe podium.
Următorul meci este cel mai greu, cel cu SPORTING ROŞIORI, pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ, pentru a nu ne îndepărta de podium. ECHIPA este în formă, atmosfera bună, chiar dacă din motive disciplinare ENESCU este suspendat, sperăm să nu aibă aceeaşi „soartă” şi MIHĂILĂ, „omul cu golul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...