LIGA A 3-A, SERIA A 3-A F.C.M. TÂRGOVIŞTE A DEBUTAT CU „DREPTUL” C.S. PODARI – F.C.M. TARGOVIŞTE 0-1 (0-0)

Date:

fcmStadion – COMUNAL -COM. PODARI. Gazon bun de joc, timp frumos, spectatori 50.
A marcat: CĂTĂLIN MIHĂILĂ (75).
Avertizaţi: M. MURGAN, S. GRINGOIU, respectiv R. ZEGHERU, I.CONSTANTIN, M. OPREA.
Au arbitrat: OVIDIU ROBU (ILFOV) – MARILENA NAN (ALEXANDRIA), AURELIAN TĂNASE (ROŞIORI). Observatori: AURELIAN
SIMION (PITEŞTI), SORIN
GAMAN (TG. JIU).
C.S. PODARI: C. NEDELCOVICI – M. STOIAN, C. PREDA, M. DIMA, V. STANIA,
F. ORBAN, M. MURGAN, (46 A. STOICA – 70 D. LUNCAN), S. GRINGOIU, C. RĂDUŢ, MIHAI NICULESCU, M. POE-NARU (85 D. CIOCIOANĂ). Antrenor: VICTOR NAICU.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE: R. ZEGHERU – I.CONSTANTIN, G. COMAN, M. OPREA, C. DUMITRU, I. CALOFIR, A. GÂLDĂU, S. MÂNDRU (90 NEAGUJ, I. MĂRIA (70 MIHĂILA), F. LEŢU (85 CON-STANTINESCU), G. DRAGNEA (93 LUNGEANU). Antrenor: PUIU BECHEANU.
După o deplasare lungă, pe o căldură toridă, am ajuns la PODARI, un fel de RĂZVAD la noi, o comună curată, primitoare, un primar printre organizatori. Am fost trataţi ca un adevărat club ce suntem. Stadionul, de tip nou, cochet, bine întreţinut, cu anexele necesare.
Condiţii de nu se poate în deplasare, propice pentru un joc bun şi un rezultat pe măsură. Echipa gazdă, solidă, cu jucători de prin ligile naţionale (M. NICULESCU, M. POENARU, C. RĂDUŢ, M. STOIAN, etc.) Din start era 1-0 pentru ei la gabarit. După prezentarea de început ne gândeam să nu ne facem de râs, să nu luăm „multe”… Odată început jocul, gazdele pun presiune teritorială pe noi cam 1520 de minute, după care uşor, uşor, ieşim la joc.
Apar şi primele şanse de a marca, dar DRAGNEA şi LEŢU le irosesc cu nonşalanţă. Apare în atac cu două torpile
CONSTANTIN (FURCĂ), dintre
care una în transversală. Încet dar sigur punem stăpânire pe joc, mai ales la mijloc, unde ADI GÂLDĂU domină clar adversarul, iar pe MÂNDRU nu-l pot opri decât prin fault. De altfel, SILVIU a fost „burduşit” bine că în final l-au scos pe targă. Ar fi nedrept dacă i-aş menţiona doar pe cei trei de la mijloc, practic toţi au fost la fel de buni, au alergat enorm, au fost mereu primii la minge, s-au întrecut pe ei.
A fost cu adevărat o ECHIPĂ, iar ZEGHERU a dat siguranţă apărării, unde căpitanul MELA a fost imbatabil, ţinând în jurul lui trei juniori de mare perspectivă, CALOFIR, OPREA şi DUMITRU. FLORIN LEŢU s-a
zbătut ca un leu, i-a cărat în spate, şutând periculos. Păcat că în minutul 82 nu a reuşit să trimită în poarta goală pentru 02. GABI DRAGNEA i-a hărţuit, a
ţinut doi fundaşi lângă el. A căutat mai repede un penalty în loc să marcheze.
Şi ca totul să fie perfect, intră „în joc” şi antrenorul PUIU BECHEANU care face o schimbare extrem de inspirată, introducând în teren pe „vârluga”
CĂTĂLIN MIHĂILĂ. Cu multă
poftă de joc şi MIHĂILĂ îşi face numărul, după o execuţie extraordinară, trimite în vinclu, portarul nu ştia unde e mingea 0-1 (75). A mai avut câteva incursiuni din care puteau marca, dar sau grăbit, ori n-au prins cadrul porţii.
În ultimele 10 minute puteam marca încă două-trei goluri, dar cum spuneam, superficiali în a trata faza de gol, campion al ratarilor a fost FLORIN LEŢU, care atunci când avea mingea la picior creea panică în tabăra adversă.
Fluierul de final ne găseşte tot în atac, aşa că, echipa gazdă se vede obligată să ne recunoască victoria mai mult decât meritată ba chiar erau mulţumiţi că au scăpat doar cu 01. Am rămas surpins plăcut de cum ne-au tratat gazdele înainte şi după meci.
Este adevărat, nu era
VIŞINA NOUĂ, era F.C.M. TÂRGOVIŞTE un club cu tradiţie de 65 de ani. Aşadar, am debutat cu dreptul şi mai ales în deplasare. Seria se anunţă foarte tare, dacă luăm în calcul rezultatele din prima etapă şi scorurile mari cu care au câştigat unele echipe. Acum urmează un meci acasă cu ASTRA 2 CIO-RANI, dar rămâne sub semnul întrebării dacă se vor prezenta sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Incendiu, la o  hală din Răcovița

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 00:02 la...

Furtuni, în  județul Dâmbovița 

În urma manifestărilor codurilor roșu și portocaliu care au...

Dosar penal întocmit de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița au oprit pentru...