9.221 de dosare de înscriere la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat

În data de 26.09.2021, ora 23:59, s-a încheiat etapa de înscriere în aplicația informatică a candidaților la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
Pentru cele 8.652 de funcții vacante publicate la nivel național (6.231
funcții de director și 2.421 funcții de director adjunct), au fost depuse 9.221 de dosare. Acestea vor fi verificate administrativ, în perioada 27-29 septembrie, de către comisiile județene și comisia ce funcționează la nivelul municipiului București.
Listele candidaților ale căror dosare sunt conforme vor fi afișate în data de 30 septembrie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-urile acestora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BULETINUL SIGURANȚEI RUTIERE

Poliția Română a întocmit „Buletinul siguranței rutiere”, document care analizează dinamica fenomenului rutier și fundamentează științific activitatea polițiștilor din teren. Față de anul 2010, în anul 2015 numărul persoanelor care și-au pierdut viața în accidente de circulație a scăzut cu 20,4%.Poliția Română este una dintre cele mai importante instituții care […]