8 medalii pentru karateka de la CS Târgovişte

Mihai ROŞOIU

Karateka Clubului Sportiv Târgovişte au revenit în forţă în competiţiile oficiale. La prima întrecere din această toamnă, sportivii dâmboviţeni au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere la Cupa României la Karate Shito Ryu, găzduită de Complexul Sportiv Dragomireşti, duminică, 20 septembrie.
La capătul unor evoluţii bune, karateka de la CS Târgovişte au obţinut un total de 8 medalii: trei de argint şi alte cinci de bronz.
Sportivii clubului nostru care au terminat pe locul 2 au fost Robert Merda (seniori), Adrian Drăguş (juniori) şi Vlăduţ Mocanu (cadeţi). În schimb, cei care au urcat pe ultima treaptă a podiumului au fost Adrian Drăguş (seniori), Robert Merda (juniori), Alexandru Munteanu (cadeţi), Răzvan Stanciu (cadeţi) şi Ştefa-nia Huiu (cadeţi). De asemenea, aproape de podium au terminat Lorelley Andrei şi Ana Maria Bălan. Cele două cadete au încheiat concursurile în care au fost angrenate pe locul 5.
La competiţia de la sfârşitul săptămânii trecute, delegaţia Clubului Sportiv Târgovişte a fost format din opt sportivi, care au luat parte la 10 probe individuale. Probele de concurs au constat în kata individual şi kihon.
Ediţia din acest an a Cupei României de Karate Shito Ryu a fost una specială, cu mai multe restricţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIFRELE TINERILOR ÎN LIGA 1

Etapa ou numărul 4 a Ligii 1 l-a adus în prim-plan pe Dennis Man, autorul unui hat-triok la doar 3 zile după oe reuşise aoeeaşi performanţă şi în preliminariile Europa League. Dar fotbalistul lui FCSB nu este singurul maroator U21 din aoeastă rundă. lată oonoluziile: În etapa 4 au evoluat […]