743 locuri de muncă vacante în Dâmboviţa

In baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 743 de locuri de muncă vacante, din care 37 pentru persoanele cu studii superioare şi 586 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii.120 de posturi sunt pentru muncitorii necalificaţi.
Pentru absolvenţii de studii superioare sunt disponibile posturi In baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 743 de locuri de muncă vacante, din care 37 pentru persoanele cu studii superioare şi 586 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii.120 de posturi sunt pentru muncitorii necalificaţi.
Pentru absolvenţii de studii superioare sunt disponibile posturi de: economist; consilier juridic; inginer automatist; inginer mecanic; inginer electromecanic; consultant în informatică; manager sistem sanătate şi securitate în muncă; manager proiect; programator sistem informatic; inginer proiectant; şef coloană auto.
Pentru persoane cu studii medii sau calificate, angajatorii oferă posture de funcţionar administrativ; asistent farmacist; asistent medical generalist; agent securitate;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APM Dâmboviţa: Nu se percep taxe pentru viza anuală a autorizaţiei de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa informează toţi titularii/deţinătorii de autorizaţii de mediu/autorizaţii integrate de mediu, despre apariţia Ordinului nr. 1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018. Prezenta procedură reglementează […]