70000 de elevi dâmboviţeni au păşit în noul an şcolar

Alături de profesori şi învăţători, aproape 70000 de elevi dâmboviţeni, din ciclul primar, de gimnaziu şi liceeni, au păşit ieri în anul şcolar 20182019. Un an cu multe aşteptări, pe măsura încărcăturii istorice conferite de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire şi care se impune a fi marcat cu rezultate deosebite pe toate palierele vieţii sociale. Pentru cei 3945 de elevi din clasa pregătitoare a fost prima zi de şcoală, cu emoţii şi un farmec aparte. Cum se obişnuieşte, şcolile de elită, cu tradiţie, au organizat festivităţi pe măsura renumelui câştigat în zeci de ani de muncă şi eforturi conjugate ale profesorilor şi elevilor cu drag de carte.
Aşa s-a întâmplat şi la Liceul de Arte Bălaşa Doamna, unde copii deosebiţi şi-au arătat încă odată măiestria, între invitaţi numărându-se primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, Adrian Ţuţuianu – vicepreşedinte al Senatului României şi inspectorul şcolar general adjunct Gabriela Istrate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Structura anului şcolar 2018-2019

Potrivit unui ordin de ministru, noul an şcolar însumează 168 de zile lucrătoare (34 de săptămâni) şi, din punct de vedere structural, cuprinde semestrul I (10 septembrie 2018 – 1 februarie 2019) şi semestrul al Il-lea (11 februarie 2019 – 14 iunie 2019). Vacanţele elevilor din toate ciclurile de învăţământ […]