60 de tineri dâmboviţeni vor să devină jandarmi

60 de tineri dâmboviţeni au ales să se înscrie la examenul de admitere în şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române.
Activităţile derulate în cadrul campaniei de recrutare a candidaţilor s-au materializat, până la acest moment, prin înscrierea unui număr de 60 de tineri din judeţul Dâmboviţa la şcolile militare de subofiţeri şi se apropie de final.
Data limită pentru înscriere este 28 februarie a.c., dată la care se vor demara o serie de activităţi premergătoare examenelor de admitere. In acest context, specialiştii în domeniul resurselor umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Damboviţa desfăşoară, în continuare, activităţi pentru înscrierea tinerilor doritori la cele două şcoli de subofiţeri ale Jandarmeriei Române, respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, ambele având alocate câte 200 de locuri. În acest sens, cei care doresc să urmeze o carieră militară sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din Bulevardul Regele Carol I, nr. 49. Condiţiile de înscriere pot fi găsite pe site-ul instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CERCETAŢI PENTRU PUNEREA ÎN CIRCULAŢIE DE VALORI FALSIFICATE

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi de 21, 22 şi 31 de ani, bănuiţi de punerea în circulaţie de valori falsificate, înşelăciune, nere-spectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea fără […]