6 MEDALII PENTRU CSM LA NAŢIONALELE DE RADIO ORIENTARE PE ECHIPE

Mihai ROŞOIU

babeuDupă luni de pregătire a venit vremea unei competiţii foarte importante de pe plan intern: Campionatele Naţionale pe Echipe, desfăşurate în apropiere de Baia-Mare, în sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat. Lotul târgoviştean de radio orientare, cu 3 sportivi absenţi din motive medicale, a reuşit să-şi reconfirme valoarea la acest tip de competiţii.
în prima zi a avut loc proba clasică de 144MHz. Echipa formată din Alex Babeu şi Andrei Gherghescu a cucerit titlul de Campioană a României la categoria M21(seniori). Pavel Babeu şi Ionel Vişan, echipa damboviţeană de la categoria M40 (veterani), a obţinut argintul, iar juniorii Alex Gherghescu şi Claudiu Anghelescu au câştigat bronzul la categoria M19 (juniori).
în a doua zi s-a desfăşurat proba pe Ştafete, o proba specială, unde medaliile de aur şi titlul de Campioana a României a revenit la categoria Masculin (seniori) ştafetei numărul unu a echipei noastre formată din: Alex Babeu, Alex Gherghescu şi Pavel Babeu. Ştafeta numărul doi, formată din: Andrei Gherghescu, Claudiu Anghelescu şi Ionel Vişan, a ocupat locul IV, la aceeaşi categorie.
în ultima zi a avut loc proba de 3,5MHz. Pavel Babeu şi Ionel Vişan au adus încă o medalie de aur şi titlul de Campioni ai României în contul târgoviştean la categoria M40 (veterani). Alex Babeu şi Andrei Gherghescu au obţinut argintul la categoria M21 (seniori), iar juniorii Alex Gherghescu şi Claudiu Anghelescu tot medalia de argint, la categoria M19 (juniori).
A fost o confruntare încheiată cu succes de radio ori-entariştii de la CS Municipal Târgovişte. Următoarea competiţie importantă va fi Cupa Castrum Zotmar, ce se va desfăşura la Satu-Mare. Va fi o competiţie importantă, deoarece rezultatele contează pentru selecţia lotului naţional ce va participa, în septembrie, la Campionatul European de Radio Orientare din Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Juventus Bucureşti, adversara Municipalului din Cupă O ECHIPĂ CARE NU E ZGÂRCITĂ ÎN SPECTACOL

„Bătrâna Doamnă” din Colentina a terminat sezonul trecut pe locul 6, cu 36 p şi zero la „adevăr”, într-o serie (C2) bulversată de depunctări ale Comisiilor F.R.F. pentru neprezentarea echipelor de juniori în competiţiile oficiale (Viitorul Axintele, Viitorul Chirnogi şi Rapid Feteşti). Prima a ratat promovarea în „B”, iar ultima […]