579 de permise au fost reţinute în cursul zilei de miercuri

Acţiunile pentru siguranţa cetăţenilor, desfăşurate de poliţişti miercuri, au avut ca rezultat depistarea a 16 urmăriţi şi prinderea în flagrant delict a peste 110 persoane. În trafic, pentru nereguli rutiere, au fost reţinute 579 de permise de conducere.
Pe 8 ianuarie, poliţiştii au organizat 165 de acţiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi au intervenit la 2.277 de sesizări, dintre care 1.849 prin 112. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.057.002 lei, iar ca măsuri complementare au confiscat bunuri de peste 50.145 de lei.
Poliţiştii au constatat, în ultimele 24 de ore, 745 de infracţiuni şi au surprins în flagrant delict 115 persoane. De asemenea, au depistat 16 urmăriţi naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 44 de măsuri preventive.
Totodată, poliţiştii rutieri au constatat 98 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În cazul a 579 de conducători auto, a fost reţinut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase şi 121 de certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

8 contracte de asociere, semnate, astăzi, la sediul CJD

Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD) a găzduit şedinţa în cadrul căreia, între CJD şi opt primării din judeţul Dâmboviţa, s-au semnat 8 contracte de asociere pentru realizarea de lucrări de infrastructură. La eveniment au participat conducerea CJD, reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea, vicepreşedintele Alin Manole, împreună cu reprezentanţii […]