54 de tineri dâmboviţeni vor să devină jandarmi

Unităţile de învăţământ care pregătesc viitorii subofiţeri jandarmi au scos la concurs un număr de 360 de locuri la cele două şcoli de subofiţeri (Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 190 locuri şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 170 locuri).
Examenul se va desfăşura în perioada 10-23 ianuarie 2020.
Probele eliminatorii: vizita medicală şi probele de aptitudini fizice au loc în perioada 13- 17 ianuarie a.c., conform graficelor stabilite.
Proba scrisă va avea loc în data de 19 ianuarie şi va consta într-un test grilă la limba română şi o limbă străină (engleză sau franceză).
Rezultatele finale vor fi afişate în perioada 20-21 ianuarie, după susţinerea probei scrise. Perioada de şcolarizare va fi în intervalul feb-ruarie-decembrie 2020.
Conform Ministerului Afacerilor Interne, la cele două şcoli postliceale de Jandarmerie sau înscris aproximativ 2.200 de candidaţi, care vor concura pentru cele 360 de posturi disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiile de vegetaţie fac ravagii

În perioada 06 – 12 ianuarie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 64 de evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 25 incendii de vegetaţie, 8 acţiuni pentru asigurare zonă […]