54 de persoane vindecate de COVID-19 din focarul de la Răcari

Veşti bune despre pacienţii din focarul COVID-19 de la Răcari. În acest moment, la Răcari sunt : 54 de persoane vindecate de COVID-19 . Este vorba despre 27 beneficiari şi 20 angajaţi ai Centrului Medico-Social Răcari şi 7 pacienţi din Răcari, care au fost declaraţi vindecaţi,după ce au beneficiat de îngrijirile de specialitate ale echipelor medicale de la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte şi Spitalul Orăşenesc Pucioasa. La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit edilului de la Răcari, Marius Caraveţeanu, mai rămân internaţi la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte-1 beneficiar şi 1angajat de la Centrul Medico-Social Răcari, iar în Spitalul Orăşenesc Pucioasa – 4 beneficiari şi 5 angajaţi de la Centrul Medico-Social Răcari, care sunt asimptomatici şi cel mai probabil, săptămâna viitoare vor fi externaţi dacă cele două teste ies negative.
”Două colege, două beneficiare şi doi pacienţi din Răcari(soţul şi fiul unei colege) au venit sau vin astăzi,acasă.Rămân internati in Spitalul de Boli Infectioase Târgov-iste 1 beneficiar si 1 coleg, iar in Spitalul Pucioasa 4 beneficiari si 5 colegi! Din fericire lipsesc simptomele!
Sunt 27 beneficiari, 20 colegi si 7 paci-enti declaraţi vindecaţi! Astăzi în centru sunt 42 de beneficiari şi 13 colegi!

Vă mulţumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor şi personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Profesionalismul, omenia şi nobleţea sufletească de care daţi dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noştri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.
Alături de echipa Direcţiei de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil şi sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulţumesc tuturor!
Cuvintele poate sunt puţine dar vin din inimă pentru inimă! Cu multă preţuire,
Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari
Doamne ajută!”,acesta este mesajul transmis de primarul Marius Caraveţeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Săptămână de foc pentru pompierii dâmboviţeni

In perioada 11 – 17 mai 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 38 evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 10 incendii de vegetaţie, 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 8 […]