500 de sancţiuni contravenţionale, 16 permise de conducere reţinute şi 15 certificate de înmatriculare retrase

0 0

In ultimele 48 de ore, poliţiştii au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au intervenit la 64 de evenimente, dintre care 37 au fost sesizate prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Pe parcursul zilei au fost constatate 41 de infracţiuni, dintre care 24 au fost judiciare, 3 economico-financiare, 6 la regimul rutier şi 8 de altă natură.
De asemenea, împotriva a 3 persoane cercetate pentru comiterea de infracţiuni, au fost dispuse măsuri preventive.
Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 515 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 147.797 de lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare.
In continuare, poliţiştii vor fi la datorie şi vor acţiona pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oraşul Pucioasa este cu două proiecte importante în Master-Planul investiţiilor în turism

La începutul lunii august, Guvernul României a aprobat Master-Planul investiţiilor în turism. Oraşul Pucioasa se regăseşte Master-Planul investiţiilor în turism, în cadrul Listei cuprinzând proiecte de investiţii în turism de importanţă locală. Concret este vorba despre despre două investiţii majore pentru Pucioasa: 1. Refacere zonă de agrement şi construire bază […]