430.000 lei – SPRIJIN DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI PENTRU ŞCOLILE DIN JUDEŢUL DÂMBOVIŢA

Implicată responsabil în problemele comunităţii locale, sprijinind, cu disponibilitate, actul educaţional, la iniţiativa şi cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviştei a oferit, în anul şcolar 2017-2018, suma de 430.000 lei, unităţilor de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, sub diferite forme.
Conştientă de rolul său educativ, filantropic şi cultural, Arhiepiscopia Târgoviştei va continua şi în acest an şcolar sprijinirea financiară şi materială a unităţilor şcolare şi a învăţământului, în general, pentru valorificarea relaţiei Biserică-Familie-Şcoală şi pentru creşterea calităţii actului educaţional în şcolile din judeţul Dâmboviţa, în beneficiul tinerei generaţii, ca semn concret al implicării Bisericii Ortodoxe străbune în problemele concrete şi urgente al comunităţii noastre.
Precizăm că la nivel naţional, valoarea totală a sprijinului oferit unităţilor de învăţământ de cele 29 de eparhii ale Patriarhiei Române, în anul şcolar trecut, se ridică la suma de 4.939.643,57 lei.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

I.P.J. DÂMBOVIŢA A FĂCUT BILANŢUL PENTRU PERIOADA IANUARIE-OCTOMBRIE 2018

Miercuri, 28 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a organizat o conferinţă de presă ce a avut ca temă principală prezentarea situaţiei operative şi bilanţul accidentelor de circulaţie înregistrate la nivelul judeţului Dâmboviţa, în perioada ianuarie-octombrie a.c.. Activitatea va fost organizată la sediul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii. […]