400 de fermieri dâmboviţeni sunt aşteptaţi să depună cererile pentru subvenţia la motorină aferentă trimestrului III

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeste, în luna octombrie 2019, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2019.
În conformitate cu prevederile HG 1174/2014 si OMADR 1727/2015, ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate si copiile facturilor de achizitie.
În judetul Dâmbovita, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură achizitionata in trimestrul III al acestui an cei 400 de fermieri care au obtin-ut acord favorabil pentru finanţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Arbitrajul - o oportunitate pentru mediul de afaceri

Conferinţa „Arbitrajul o oportunitate pentru mediul de afaceri” a reunit la Târgovişte oameni de afaceri, reprezentanţii unor instituţii locale, practicieni din domeniul juridic şi cadre didactice universitare. Printre invitaţii de onoare s-au numărat Ivan Vaslie Ivanoff – Secretarul Judeţului Dâmboviţ, Alexandru Constantin – consilier în cadrul Prefecturii Dâmboviţa, Gheorghe Naghiu […]