Published On: vin, oct. 4th, 2019

400 de fermieri dâmboviţeni sunt aşteptaţi să depună cererile pentru subvenţia la motorină aferentă trimestrului III

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeste, în luna octombrie 2019, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2019.
În conformitate cu prevederile HG 1174/2014 si OMADR 1727/2015, ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate si copiile facturilor de achizitie.
În judetul Dâmbovita, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură achizitionata in trimestrul III al acestui an cei 400 de fermieri care au obtin-ut acord favorabil pentru finanţare.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>