40 DE TINERI DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI PARTICIPĂ LA ITO CRAIOVA 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop si Mitropolit Nifon, 40 de tineri dâmboviţeni participă la Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi (ITO) care are loc la Craiova, în perioada 5-8 septembrie 2019.
Participanţii sunt tineri care se implică prin voluntariat în acţiunile constante derulate în parohiile Arhiepiscopiei Târgoviştei, prin comitetele parohiale de tineret, şi sunt însoţiţi la Craiova de Pr. prof. Marian Dobrescu – coordonatorul eparhial al activităţilor catehetice.
Evenimentul de la Craiova este o continuare a întâlnirilor organizate în anii 2013 şi 2014 la Baia Mare, în 2015 la Cluj, în 2016 la Bucureşti, în 2017 la Iaşi şi în 2018 la Sibiu, sub directa îndrumare a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Cartierul Copiilor", o lume de poveşti la Zilele Cetăţii Târgovişte

Cu mic, cu mare, târgoviştenii au început ziua de sâmbătă într-un cadru de poveste- „Cartierul Copiilor” din parcul Chindia. În cadrul Zilelor Cetăţii Târ-govişte, organizatorii, Primăria Târgovişte şi cLm Târgovişte alături de Teatrul Tony Bulandra au pregătit şi un program deosebit pentru cei mici.” Cartierul Copiilor” a fost deschis cu […]