37 de elevi din Dâmbovița confirmați cu COVID săptămâna trecută! O grădiniță a fost închisă și 36 de clase învață online!

Comparativ cu intervalul precedent de raportare, când au fost numai cazuri izolate, situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din Dâmbovița este mult mai gravă. Săptămâna trecută au fost confir-
mate 37 de cazuri din rândul elevilor și 15 la cadre didactice și personal auxiliar. 900 de elevi, din 36, de clase vor învăța săptămâna viitoare online, iar 256 de preșcolari de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Târgoviște rămân două săptămâni acasă!
„În urma centralizării raportărilor din
unitățile de
învățământ preuniver-sitar din județul Dâmbovița, situația epidemiologică din mediul școlar în perioada 20 – 24 septembrie este următoarea:

  • elevi confirmați Covid-19: 37 (0,05%) – personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 15 persoane (0,24%)
  • clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 36 (1,12%)
  • elevi din clasele cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 900
    (1,35%)
  • unități de învățământ cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 1 -Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște (256 preșcolari)”, se precizează în comunicatul ISJ Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REMIZĂ ALBĂ ÎN TRIVALE. FC Argeș - Chindia Târgoviște 0-0

Stadion: Nicolae Dobrin (Pitești) FC Argeș: Croitoru – Tofan, J. Miguel, Turda (Pițian ’81), Mușat – Meza Colli, Raynov (I. Șerban ’82) – Ruan (Honciu ’54), Ișfan, Dumitrașcu (De Jonghe ’69) -Arias (Dumitru ’54). Antrenor: AndreiPrepelițăChindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, P. lacob, C. Dinu – M. Dulca (Suciu ’65), […]