330.000 bucăţi de ţigarete de contrabandă, diferite mărci, descoperite şi reţinute de inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Ploieşti
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Dâmboviţa
Biroul de Comunicare şi Servicii Interne
COMUNICAT DE PRESĂ
Nr.28270/20.03.2019
în noaptea de 19/20.03.2019, echipele mobile din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor, aparat central, în baza analizei de risc proprii, în cadrul activităţilor specifice, au iniţiat o acţiune de verificare a depozitelor aparţinând unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de curierat rapid, în vederea depistării eventualelor transmiteri poştale conţinând produse din tutun.
Cu această ocazie, câinele de serviciu, ZONGA, a făcut marcaj la un grupaj de colete.
Ulerior, s-a trecut la deschiderea şi verificarea acestora, identificându-se un număr de 330.000 bucăţi de ţigărete, diverse mărci, cu timbre fiscale din Ucraina.
Ţigaretele au fost reţinute de lucrătorii vamali, iar faptele constatate vor fi sancţionate conform dispoziţiilor H.G. 707/2006 pentru aprobarea regulamentului de aplicare a Codului Vamal al României.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Focar de pestă porcină în comuna Poiana

Prezenţa virusului pestei porcine africane în probele recoltate de la un porc mort dintr-o gospodărie din Poiana a fost confirmată de către autorităţi. În comuna Poiana, începând de marţi seară, ora 20: 00 sunt instituite filtre de control şi dezinfecţie. Centrul Local de combatere a bolilor din judeţul Dâmboviţa s-a […]