315 locuri de muncă vacante în Dâmboviţa

In baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 315 de locuri de muncă vacante, din care 20 pentru persoanele cu studii superioare şi 247 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Mai sunt disponibile 48 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Cu studii superioare se caută economişti , experţi financiar-bancari, administrator reţea şi un specialist în marketing.
Cu studii medii sunt disponibile posturi de secretară; director hotel; agent reclamă publicitară; tehnoredactor; agent securitate; tehnician veterinar; tehnician proiectant; tehnician industria alimentară; bucătar; recepţioner hotel; electrician; fierar betonist; ospătar; şofer; confecţioner articole textile; muncitori necalificaţi în domeniul confecţiilor textile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA SE PREGĂTEŞTE DE ALTE AMICALE

Ocupanta ultimei poziţii de pe podium, Chindia Târgovişte, se află în cantonament la Mogoşoaia, unde va sta până pe 3 februarie. Cu un lot de 23 de jucători care cuprinde o serie de nume noi, dar al căror transfer nu a fost încă oficializat, gruparea dâm-boviţeană a disputat sâmbătă primul […]