Published On: mie, dec. 27th, 2017

300 locuri de munca la cules de zmeura în Portugalia

nichiduta.ro

Angajatori din Portugalia au nevoie de 300 de muncitori pentru aproximativ 3 luni, la cules de zmeură. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare iar salariul de baza pentru culegatori zmeura fară ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.
Selecţia candidaţilor va avea loc în oraşele Roman şi Brăila, pe 17 respectiv 19 ianuarie iar perioada estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt solicitate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultura, cu experienţa la recoltarea zmeurei sau în munca în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Se oferă plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii. Constituie avantaj – cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.
Persoanele cu domiciliul in judetul Dâmboviţa, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES – Valentina Soare, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dâmboviţa, telefon 0732100377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strainătate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro