30 septembrie – ultima zi de plată fără majorări a impozitelor şi taxelor locale datorate pentru semestrul II

Primăria Municipiului Târgovişte aduce la cunoştinţa contribuabililor că 30 septembrie 2018 este data limită de plată a impozitelor şi taxelor locale, aferente semestrului II al anului fiscal 2018. Pentru că această zi este duminica (zi nelucrătoare), se vor considera în termen şi plăţile efectuate în data de 01 octombrie 2018. După această dată, se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună, până la data plăţii.
Impozitele şi taxele locale se pot achita la ghişeele instituţiei în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poştal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.
Programul de încasări la ghişeele Serviciul de Impozite şi Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este: Luni, Marţi, Miercuri, Vineri -8.00 – 16.30 şi Joi – 8.00 – 18.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Titu: Participare mult sub aşteptări la bursa locurilor de muncă

La ora deschiderii de vinerea trecută, la Bursa locurilor de muncă organizată în oraşul Titu au fost prezenţi 22 de agenţi economici cu o ofertă de 385 de posturi vacante. Cele mai multe s-au adresat muncitorilor calificaţi în diverse meserii dar au fost şi locuri de muncă pentru absolvenţi de […]