30 de posturi pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania pe perioada verii Dosarele se depun la AJOFM

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).
Pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier -gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrial şi în domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Dâmboviţa, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în vederea înregistrării aplicaţiilor.
Înregistrarea se va desfăşura în perioada 13.01.2020- 14.02.2020, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 şi vineri, orele 10.00 – 13.00.
Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Dâmboviţa:Comunicare-Materiale informative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DUBLĂ VICTORIE ÎN ANTALYA PENTRU CHINDIA TÂRGOVIŞTE

Jucătorii noştri au început cu dreptul seria jocurilor de verificare din 2020: două victorii în câteva ore, cu acelaşi scor, 3-0 cu Mardinspor (Liga a V-a, Turcia) şi cu Neftchi Kochkor (Kârgâzstan, Liga I). În primul joc, disputat joi dimineaţă, au marcat Cherchez (2) şi Novac, pentru ca în amicalul […]