29 de cupluri au fost premiate

Oraşul Găeşti a fost în sărbătoare: 523 de ani de atestare documentară a urbei, 29 de cupluri premiate, cultura la loc de cinste, prin promovarea tinerilor care activează în cadrul Casei de Cultură „DUMITRU STANCIU” Găeşti. Momentele pline de emoţie şi bucurie s-au consumat în Parcul Central al oraşului Găeşti, oficiile de gazdă au fost făcute de primarul Gheorghe Grigore alături de viceprimarul Gabriel Dumitrescu.
29 de cupluri care au împlinit 50 de ani şi 60 de ani de la căsătorie, printre acestea regădindu-se şi un cuplu care a împlinit 72 de ani de la căsătorie, au fost invitate şi au fost premiate de către primarul Ghorghe Grigore.
Au primit flori, un premiu în bani, în valoare de 1000 de lei pentru fiecare familie, şi nu în ultimul rând câte un tort oferit de o cofetărie din oraşul Găeşti.
În acest fel administraţia locală de la Găeşti îşi exprimă recunoştinţa faţă de vârstnicii care au reuşit să petreacă împreună cu bune şi rele 50 şi 60 de ani de căsătorie. Ei sunt un model şi trebuie apreciaţi, 50 de ani înseamnă o viaţă de om, cu ale sale bucurii şi probleme. Dar, când spui de 50 de ani de căsătorie, de convieţuire alături de perechea ta, deja e o cifră impresionantă, care ascunde în spate o mulţime de poveşti de viaţă şi destine intersectate.
Nu au lipsit inivitaţii de la judeţ, parlamentarii PNL Dâmboviţa care au transmis câte un gând celor prezenţi.
Seara s-a încheiat cu un spectacol susţinut de tinerii care activează în cadrul Casei de
Cultură „DUMITRU STANCIU”
Găeşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primele rezultate ale examenului de Titularizare vor fi afişate în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site

Pe 21 iulie a avut loc proba scrisă a examenului de Titularizare, în 118 centre de concurs, respectându-se toate măsurile igienico-sanitare, valabile în cazul examenelor naţionale, privind normele de acces în spaţiile de examen, în vederea protejării candidaţilor şi a personalului implicat, în contextul situaţiei epidemiologice generate de pandemia de […]