27 septembrie 2013 – Bursa locurilor de muncă la Târgovişte

Ş.E.

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează, vineri, 27 septembrie, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI la Târgovişte, în incinta „Clubului Studenţilor” din str. Tineretului nr.1, începând cu ora 10:00.
„Tradiţionalul eveniment este organizat la nivel naţional şi este dedicat în principal ocupării pe piaţa muncii a tinerilor care, în lunile iunie, respectiv iulie, au finalizat o formă de învăţămât, dar sunt binevenite toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.
Pentru cei mai mulţi dintre absolvenţi este primul contact cu piaţa muncii, cu un potenţial angajator şi vor avea întâiul interviu pentru angajare.
În acest sens, absolvenţii au fost instruiţi în cadrul şedinţelor de consiliere la care au participat în calitate de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cum trebuie să se prezinte la un interviu, cum să redacteze un CV, respectiv o scrisoare de intenţie.
Alături de standurile de medierea muncii, juridic, munca prin reţeua EURES, consilierii de carieră din cadrul AJOFM Dâmboviţa vor prezenta absolvenţilor oferta de formare profesională, care cuprinde 26 de meserii în care se pot califica în vederea creşterii şanselor de ocupare pe piaţa muncii.
Activitatea de identificare a locurilor de muncă este în plină desfăşurare. Până la acestă dată, au fost contactaţi 177 de agenţi economici, din care 36 şi-au anunţat participarea cu o ofertă care însumează 216 locuri de muncă în diverse domenii de activitate: industria de prelucrare a materialelor, informatică, comerţ, asigurări, construcţii, industria confecţiilor textile, transporturi, alimentaţie publică, hoteluri şi restaurante.
Pentru cei cu studii sperioare sunt disponibile posturi de inginer automatist; inginer geodez; programator; economist; asistent manager; consultant finaciar; agent turism; agent imobiliar.
Pentru studii medii, cei interesaţi au de ales între topometrist; gestionar, sudor; electrician; instalator; frezor; lăcătuş mecanic; şofer; confecţioner articole textile.
Până la sfârşitul lunii august, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa au fost înscrişi 1791 de absolvenţi din anul curent, din care 635 primesc indemnizaţie de şomaj.
Din evidenţele noastre, rezultă că 53 de absolvenţi din acest an s-au încadrat în muncă în diverse domenii, precum: medical, informatică, industria de prelucrare a metalelor, industria confecţiilor textile şi altele.
Agenţii economici interesaţi mai pot depune ofertele de muncă fie la adresa de e-mail: ajofm@db.anofm.ro sau le pot prezenta chiar la Bursa locurilor de muncă”, a precizat Constanţa Anghel, director
AJOFM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii, şcoliţi de specialiştii Antidrog

Agenjia Najionala Antidrog, în parteneriat cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, a inijiat un proces amplu de formare inijiala în domeniul prevenirii consumului de droguri destinata personalului Inspectoratului General al Jandarmeriei Româ-ne (IGJR), ofijerilor din cadrul structurilor de prevenire si com-batere a faptelor antisociale si lucratorilor jandarmi implicaji în activitatea […]