269 de poliţişti în acţiune la nivelul întregului judeţ

În cursul zilei de vineri, patrulele de poliţie au intervenit la 46 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, poliţiştii au aplicat 337 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 15 infracţiuni, iar pentru neregulile descoperite în trafic, au reţinut 8 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.
La data de 19 octombrie a.c., 269 de poliţişti au acţionat, la nivelul întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost constituite 111 patrule şi utilizate 82 de autospeciale, dintre care 16 din dotarea poliţiei rutiere, 10 având montate aparate de supraveghere a traficului rutier şi pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 46 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 15 infracţiuni. Dintre acestea, 8 au fost contra persoanei, 2 contra patrimoniului şi 3 la regimul rutier. Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 337 de amenzi, în valoare de 83.945 de lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cristian Stan: PSD Dâmboviţa este alături de omul Adrian Ţuţuianu

La săptămânala conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc luni, 22 octombrie, au fost prezenţi primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, preşedinte PSD Târgovişte, lonuţ Săvoiu, administratorul public al judeţului şi nu în ultimul rând senatorul Titus Corlăţean. În prima parte a intervenţiei, primarul Cristian Stan a abordat […]