250 de kilograme şi 76 de litri de produse pentru protecţia plantelor, comercializate ilegal

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi de la Serviciul Rutier, au depistat un bărbat de 50 de ani, din Vrancea, în timp ce deţinea fără drept, în vederea comercializării, produse pentru protecţia plantelor fără omologare pe teritoriul României şi pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţ’ă.
Au fost ridicate de poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu efective de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi de la Serviciul Rutier, în vederea continuării cercetărilor, 250 de kilograme şi 76 de litri de produse pentru protecţia plantelor, bunuri a căror valoare se ridică la 10.000 de lei.
în cauză a fost intocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere, deţinere, precum şi orice operaţiune privind circulaţia produselor ori substanţelor toxice, de cultivare în scop de prelucrare a plantelor care conţin astfel de substanţe ori de experimentare a produselor sau substanţelor toxice fără drept (art.359 alin 1 din Codul Penal).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un tânăr din Târgovişte, reţinut de poliţişti pentru furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr, din localitate, bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt calificat. Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. Bărbatul este bănuit că, în dimineaţa zilei […]