Published On: vin, iul. 21st, 2017

21.324.309,28 lei obţinuţi prin PNDL 2, ajung în comuna Răzvad

nichiduta.ro

Cu 21.324.309,28 lei obţinuţi prin PNDL 2, se vor realiza trei proiecte majore pentru comuna dâmboviţeană Răzvad. Administraţia locală din Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi vicepri-marul Ionela Şerban, a depus pe PNDL 2 mai multe proiecte. Şi iată că astăzi, rezultatele muncii în echipă se văd. Trei proiecte majore pentru comuna Răzvad primesc finanţare prin PNDL 2.
Primul proiect vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Valea Voievozilor din comuna Răzvad, având o valoare de 1.887.795.81. Potrivit edilului Emanuel Spătaru, unitatea şcolară prin acest proiect îşi va schimba radical condiţiile, aliniindu-se standardelor europene.
Satul Gorgota va avea reţea de apă până la ultima gospodărie
O investiţie majoră cu finanţare prin PNDL 2 se va realiza şi în satul Gorgota din comuna Răzvad. Este vorba despre realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei. Este vorba despre 8 km de reţea de apă. În cadrul proiectului se vor realiza şi racordurile.
Reţea de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad
Un proiect mult aşteptat de locuitorii comunei Răzvad este cel privind extinderea sistemului de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad. Primăria Răzvad a primit finanţare în valoare de 13.912.985.67 de lei pentru acest proiect prin PNDL 2. Şi aici sunt prevăzute racordurile şi vorbim de 16,8 km de reţea de canalizare.
Proiecte cu finanţare prin POR, AFIR şi din buget local
Administraţia din comuna Răzvad are pregătit şi proiectul de reabilitare şi modernizare a Şcolii Răzvad ce va fi depus pe POR 2014-2020. Tot pe POR 2014-2020, administraţia de la Răzvad are pregătit un proiect pentru Grădiniţă nouă în Răzvad. Pe AFIR, Primăria Răzvad a depus un proiect în valoare de 1 milion de euro şi vizează asfaltarea a şapte străzi. Şi nu în ultimul rând mai există un proiect de asfaltare a cinci străzi cu finanţare de la bugetul local.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro