2.797 de persoane, 300 de obiective de interes, 29 de operatori economici şi 41 de operatori transport persoane, verificaţi de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecţie sanitară.
Pe raza întregului judeţ au fost desfăşurate 42 de acţiuni punctuale, fiind verificate 2.797 de persoane şi peste 300 de obiective de interes, dar şi 29 de operatori economici şi 41 de operatori transport persoane.
De asemenea, poliţiştii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 312 mijloace de transport persoane, dintre care 112 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.
În ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară, s-au aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.500 de lei.
Totodată, poliţiştii au fost angrenaţi în acţiuni pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, aceştia intervenind la 21 de evenimente, dintre care 11 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
În continuare, poliţiştii dâmboviţeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate acţiuni pentru siguranţa cetăţenilor.
Vă recomandăm să respectaţi măsurile impuse de autorităţi, iar pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, nu vă expuneţi inutil unor riscuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Circulaţia în siguranţă, în condiţii de iarnă

Având în vedere condiţiile meteorologice prognozate pentru această perioadă, poliţia recomandă şoferilor să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza la condiţiile meteorologice şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.Poliţia Română recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere, […]