19 cupluri din Răzvad au aniversat 50 de ani de căsătorie

Administraţia de la Răzvad continuă tradiţia şi a recompensat longevitatea în căsnicie. A fost organizată o nouă ceremonie de premiere a cuplurilor care au împlinit cinci decenii de căsnicie. Evenimentul a început cu un mic concert de colinde susţinut de Florin Stoicescu şi Nicolae Cârstea.
Ziua de vineri a fost una specială pentru 19 familii din comuna Răzvad. Primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban i-au felicitat şi le- au înmânat câte o Diplomă de Excelenţă şi un premiu în bani, în valoare de 300 de lei. Doamnele au primit şi flori. Nu a lipsit tortul pentru sărbătoriţi. Printre invitaţi s-au numărat şi consilieri locali ai comunei Răzvad care au ţinut ca acest eveniment să devină tradiţie. Pentru prima dată cuplurile de aur au fost premiate la Răzvad în anul 2016.
La final cu toţi au ciocnit o cupă de şampanie şi au mâncat o felie de tort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost redeschis traficul rutier pe podul de la Valea Voievozilor

Vremea bună de la sfârşitul săptămânii trecute a permis constructorilor să recupereze din întârzieri, fiind astfel posibilă redeschiderea podului peste râul Ialomiţa, de la Valea Voievozilor. Vineri a fost turnat asfaltul pe calea de rulare iar astăzi a fost deschisă circulaţia, deocamdată pe un singur fir şi cu restricţii de […]