18 elevi in stagiul de practica la Jandarmeria Dâmboviţa

Tinerii aflaţi în primul an de studii la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani îşi vor efectua stagiul de practică la Târ-govişte, precum şi la structurile de ordine publică din judeţ.
Cei 18 elevi vor desfăşura perioada de practică până pe 8 mai a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâm-boviţa.
După ce vor urma un program de acomodare, elevii vor fi repartizaţi la structurile de intervenţie şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar şi la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de norma-litate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa.
Viitorii jandarmi vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ceaţa, inamic pe drumurile publice

Chiar dacă în cursul zilei, în ultimele zile temperaturile sunt caracteristice celor de primăvară, dimineaţa şi seara, pot apărea fenomene meteo care pot afecta vizibilitatea în traffic. Este vorba despre ceaţă şi totodată carosabil umed. Astfel, poliţiştii dâmboviţeni recomandă tuturor participanţilor la trafic să ţină cont de condiţiile meteorologice atunci […]