1,5 km covor bituminos în Cobia pe DJ 702E Mislea – Ungureni

În ultimele săptămâni, drumarii de la LDP Dâmboviţa au lucrat în ritm susţinut şi au finalizat 1,5 km covor bituminous în Cobia pe DJ 702E Mislea -Ungureni.
Această investiţie face parte din cadrul programului de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene, finanţat din bugetul propriu al CJ Dâmboviţa. În primă fază, drumarii au lucrat pe tronsonul de 1,5 km dar este vorba despre lucrări care vizează asfaltarea a 5 km de drum şi sunt executate de SC LDP Dâmboviţa SA, societate aflată în subordinea CJ Dâmboviţa.
Drumarii de la LDP Dâmboviţa, lucrează şi la poduri şi podeţe în cadrul proiectului „Reabilitare şi modernizare DJ 702D Dragomireşti – Hulubeşti”, în lungime de 5,2 km, având o valoare totală de 3.655.269 lei, finanţat prin prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Poiana ajunge Caravana Sănătăţii Plămânilor

Caravana Sănătăţii Plămânilor la Poiana, un cabinet medical pe roţi dotat cu aparatură Xray şi cu teste rapide de depistare a tuberculozei din cadrul celui mai amplu program de screening al tuberculozei derulat de Ministerul Sănătăţii la nivel naţional ajunge în judeţul Dâmboviţa.În zile de 6 şi 7 iulie 2020, […]