147 locuri de muncă sunt la dispoziţia dumneavoastră

Ş.E.

angajariÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la acest moment 147 locuri de muncă. Dintre acestea, un număr de 26 sunt pentru persoanele cu studii superioare şi preponderent se solicită economist, inginer mecanic, şef şantier, inginer proiectant electronist, inginer electroenergetică, logisti-cian gestiune.
Un număr de 67 de locuri sunt pentru persoanele calificate, iar ocupaţiile solicitate sunt cele de asistent medical; tehnician silvic; maistru construcţii; agent comercial; şofer autobuz; gestionar depozit; bucătar; ospătar; lăcătuş construcţii; lucrător bucătărie; operator instalaţii îmbuteliere gaz petrol; vânzător; confecţioner articole textile, şofer; sudor; confecţioner tâmplărie aluminiu; vulcanizator; vânzător; agent control acces; electrician.
La acestea se adaugă 54 de locuri de muncă vacante pentru muncitorii necalificaţi. Oricum lista cu oferte este actualizată zilnic în funcţie de ofertele angajatorilor şi de ocuparea locurilor de muncă existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Menţinerea schemei de plată pe suprafaţă până în 2020 reprezintă un succes remarcabil al Ministerului Agriculturii"

In cadrul ultimei reuniuni a Consiliului Uniunii Europene – Agricultură şi Pescuit, delegaţia României a avut un mandat clar din partea ministrului Daniel Constantin şi ţinte bine definite. Consiliul a supus atenţiei miniştrilor Agriculturii din statele membre elemente cu caracter politic, esenţiale în vederea ajungerii la un acord unional. O […]