14 infracţiuni şi 596 de contravenţii, constatate de poliţiştii dâmboviţeni

I.B.

politiaPe parcursul a patru zile, 339 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie, respectiv 72 de controale, 11 filtre şi 4 razii. În urma acţiunilor, au fost constatate 14 infracţiuni (judiciare şi la regimul rutier), dintre care nouă în flagrant delict.
Poliţiştii au depistat cinci persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni, dintre care două au fost reţinute şi una arestată. De asemenea, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Totodată, au fost aplicate 596 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 75.605 lei, din care 180 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Cele mai multe amenzi, 407, au fost aplicate participanţilor la trafic ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie, 138 fiind pentru viteză excesivă şi trei pentru consum de alcool. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi au retras şapte certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campania de imunizare antigripală va începe pe 15 octombrie

Începând cu data de 15 octombrie, copiii, bătrânii, personalul medical şi bolnavii cronici vor beneficia de imunizare anti-gripală gratuită. Cel puţin aşa spun oficialii din Ministerul Sănătăţii, care au achiziţionat deja un număr de 500.000 de doze de ser antigripal, care urmează să ajungă la medicii de familie prin intermediul […]