Published On: mie, feb. 14th, 2018

13 februarie 2018 – ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE

nichiduta.ro

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de marţi 13, organizează la nivel naţional „ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE”.
Începând cu anul 2011, IGSU a identificat ca oportunitate de diseminare a informaţiilor cu caracter preventiv organizarea acestui eveniment ori de câte ori data de 13 coincide cu o zi de marţi.
Ziua de „Marţi -13” este considerată de unele persoane superstiţioase, o zi cu ghinion, dar experienţa vieţii ne face să credem că este doar o superstiţie, nimic mai mult. Putem spune că „ghinionul”, de multe ori, ni-l facem şi singuri, prin lipsa de informare. Putem preveni acest lucru, informându-ne.
Desfăşurate sub sloganul „PREVENIŢI GHINIONUL”, având ca logo pisica neagră, activităţile informativ-educative ce vor avea loc cu această ocazie urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nere-spectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de risc.
Cu ocazia „ZILEI INFORMĂRII PREVENTIVE”, marţi – 13 februarie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, prin cadrele de specialitate ale Inspecţiei de prevenire, au desfăşurat activităţi de informare preventivă, pe timpul executării controalelor de prevenire a situaţiilor de urgenţă la operatori economici şi localităţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro