12 MEDALII LA NAŢIONALE PENTRU KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Evoluţii de excepţie pentru karateka Clubului Sportiv Târgovişte la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Shito Ryu pentru copii, mini-cadeţi, cadeţi, juniori, tineret U21 şi seniori, desfăşurat în Sala Polivalentă, din cadrul Complexului Olimpic Sportiv Român de la Izvorani. La capătul unor prestaţii pe măsură, sportivii antrenaţi de Ionuţ Munteanu au cucerit un total de 12 medalii, dintre care 4 au fost din aur.
Karateka clubului nostru care sau clasat pe primul loc la Izvorani au fost Damian Petrescu (kata cadeţi), Adrian Drăguş (kumite cadeţi – cat. +70 kg), Alexandru Munteanu (kata minicadeţi -12 ani) şi echipa kata seniori alcătuită din Valentin Cârlan, Octavian Pomârleanu şi Adrian Stoicescu.
Dintre sportivii de la CS Târgovişte care au revenit acasă cu argint au fost Ruxandra Bica (kumite senioare – cat. +65 kg), Damian Petrescu (kumite cadeţi – cat. 70 kg), Ştefania Huiu (kata minicadeţi – 12 ani) şi echipa kata cadeţi formată din Nicolas Costescu, Alexandru Munteanu şi RăzvanStanciu.
În schimb, medalii de bronz şi-au trecut în cont Octavian Pomârleanu (kumite seniori – cat. 60 kg), Ruxandra Bica (kata senioare) şi de două ori Valentin Cârlan, la kumite seniori – cat 60 kg şi kumite tineret (U21) – cat. 70 kg. Secţia de karate a clubului nostru a deplasat la ediţia din acest an Campionatului Naţional de Shito Ryu un lot format din 12 sportivi, ce au concurat în 21 de probe individuale şi două pe echipe. Pe lângă medaliaţi, CS Târgovişte a mai fost reprezentat la Izvorani în probele individuale de Nicolas Costescu, Răzvan Stanciu, Timeea Moraru, Adrian Stoicescu şi Rareş Hagiu.
Scopul competiţiei a constat în desemnarea campionilor naţionali pe stilul Shito Ryu, formarea lotului naţional în vederea participării la Campionatul European Shito Ryu de la Arad (14-16 iunie), dar şi la Campionatul Naţional de Karate Interstiluri pentru seniori şi mini-cadeţi, programat pe 17 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PĂCAT, SORANA!

Sorana Cîrstea, locul 98 WTA şi cap de serie numărul 11, a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Cîrstea a fost eliminată de japoneza Nao Hibino, locul 117 mondial şi favorită 22, scor 4-6, 6-1, 6-0. Meciul a durat o oră […]