Published On: vin, iul. 26th, 2019

11,66 milioane de lei pentru un parc în suprafaţă de cinci hectare, lângă Complexul de Nataţie

nichiduta.ro

„Proiectul celui mai mare parc care va fi construit în municipiul Târgovişte, dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani, a primit finanţare.
Astfel, în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte, pe o suprafaţă de aproximativ 50.000 de mp, va fi implementată o investiţie care presupune amenajarea unui spaţiu verde generos, dar şi construirea unui loc de joacă, a unei fântâni arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foişor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.”, a precizat primarul Cristian Stan.
Parcul va fi dotat şi cu o zonă de fitness cu elemente de tip bare de tracţiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, va fi supravegheat video, iar tot spaţiul verde va beneficia de sistem automat de irigaţii.
Valoarea totală a investiţiei este de 11.664.120,71 lei, iar finanţarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional
2014-2020.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro