11,66 milioane de lei pentru un parc în suprafaţă de cinci hectare, lângă Complexul de Nataţie

„Proiectul celui mai mare parc care va fi construit în municipiul Târgovişte, dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani, a primit finanţare.
Astfel, în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte, pe o suprafaţă de aproximativ 50.000 de mp, va fi implementată o investiţie care presupune amenajarea unui spaţiu verde generos, dar şi construirea unui loc de joacă, a unei fântâni arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foişor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.”, a precizat primarul Cristian Stan.
Parcul va fi dotat şi cu o zonă de fitness cu elemente de tip bare de tracţiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, va fi supravegheat video, iar tot spaţiul verde va beneficia de sistem automat de irigaţii.
Valoarea totală a investiţiei este de 11.664.120,71 lei, iar finanţarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional
2014-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Granturi de 15.000 euro pentru dezvoltarea exploataţiilor agricole de mici dimensiuni

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (PNDR 2020). Fermierii pot depune solicitările on-line pe pagina de internet a Agenţiei, www.afir.info, până cel târziu 31 decembrie 2019, ora […]