Published On: vin, oct. 5th, 2018

107 sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 75.510 lei, aplicate de poliţiştii dâmboviţeni doar într-o zi

nichiduta.ro

Poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit la 35 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, poliţiştii au aplicat 491 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 29 de infracţiuni, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reţinut 27 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.
287 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 35 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
În urma activităţilor din teren, au fost constatate 29 de infracţiuni, dintre care 13 contra persoanei, 6 contra patrimoniului şi 6 de natură economico-finan-ciară. O persoană a fost surprinsă în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 491 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 400 de lei.
În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 3 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 27 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.
Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. În urma unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului Rutier, pe linia combaterii excesului de viteză, au fost aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 75.510 lei. Din totalul amenzilor, 92 au fost pentru nere-spectarea regimului legal de viteză, 1 pentru depăşire prin loc nepermis şi 1 pentru neacordarea priorităţii de trecere unui vehicul. Totodată, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro