107 sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 75.510 lei, aplicate de poliţiştii dâmboviţeni doar într-o zi

Poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit la 35 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, poliţiştii au aplicat 491 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 29 de infracţiuni, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reţinut 27 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.
287 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 35 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
În urma activităţilor din teren, au fost constatate 29 de infracţiuni, dintre care 13 contra persoanei, 6 contra patrimoniului şi 6 de natură economico-finan-ciară. O persoană a fost surprinsă în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 491 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 400 de lei.
În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 3 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 27 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.
Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. În urma unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului Rutier, pe linia combaterii excesului de viteză, au fost aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 75.510 lei. Din totalul amenzilor, 92 au fost pentru nere-spectarea regimului legal de viteză, 1 pentru depăşire prin loc nepermis şi 1 pentru neacordarea priorităţii de trecere unui vehicul. Totodată, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oficialii din Dâmboviţa au votat pentru Referendum, la primele ore ale dimineţii de sâmbătă

Dâmboviţeni au fost aşteptaţi la vot. Cele 432 de secţii de votare de la nivelul judeţului Dâmboviţa s-au deschis sâmbătă, la ora 07.00. 428.940 de dâmboviţeni au fost aşteptaţi la urne, la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei. Cetăţenii sunt chemaţi să răspună cu „Da” sau „Nu” […]