105 locuri de parcare şi strada Ion Ghica parţial modernizată în Micro V

In urma unei investiţii de 950.000 lei, fonduri exclusiv de la bugetul local, zona fostelor garaje de pe str. Ion Ghica, din Microraionul V al municipiului Târgovişte, a ajuns să arate ca un spaţiu urban modern, civilizat.
Lucrările au început în ultima parte a anului trecut, cu dezafectarea garajelor inestetice şi au fost reluate imediat ce vremea a redevenit favorabilă.
Cu prilejul vizitei efectuate, ieri dimineaţă, în teren, însoţit de viceprimarul Monica Ilie şi de consilierul Cosmin Bozieru, primarul Cristian Stan a precizat că a fost modernizată parţial str. Ion Ghica şi au fost amenajate patru parcări cu 105 locuri delimitate. Au fost montate borduri şi suplimentat numărul lămpilor de iluminat public.
In total, a fost asfaltată o suprafaţă de peste 7.000 mp, cu precizarea că urmează şi alte lucrări similare în acest microraion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gabriel Plăiaşu, secretarul general al PNL Dâmboviţa, atac dur la adresa ministrului Agriculturii

După ce i- a ridiculizat modul de exprimare, secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, a trecut la un atac frontal asupra ministrului Agriculturii, pe care îl consideră responsabil de faptul că unii fermieri nu îşi vor mai putea depune solicitările şi vor rămâne fără subvenţii: „Vreau să vă informez […]