Published On: vin, mai 19th, 2017

105 locuri de parcare şi strada Ion Ghica parţial modernizată în Micro V

nichiduta.ro

In urma unei investiţii de 950.000 lei, fonduri exclusiv de la bugetul local, zona fostelor garaje de pe str. Ion Ghica, din Microraionul V al municipiului Târgovişte, a ajuns să arate ca un spaţiu urban modern, civilizat.
Lucrările au început în ultima parte a anului trecut, cu dezafectarea garajelor inestetice şi au fost reluate imediat ce vremea a redevenit favorabilă.
Cu prilejul vizitei efectuate, ieri dimineaţă, în teren, însoţit de viceprimarul Monica Ilie şi de consilierul Cosmin Bozieru, primarul Cristian Stan a precizat că a fost modernizată parţial str. Ion Ghica şi au fost amenajate patru parcări cu 105 locuri delimitate. Au fost montate borduri şi suplimentat numărul lămpilor de iluminat public.
In total, a fost asfaltată o suprafaţă de peste 7.000 mp, cu precizarea că urmează şi alte lucrări similare în acest microraion.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro